EMT en Bachbloesemtherapie Carina Dresschers


EMT en Bachbloesemtherapie
(emotionele therapie met korreltjes of druppels én affirmaties)
 

Wat zijn Bach remedies en Emotionele Therapie-korreltjes.

Bach remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. De EMT korrels zijn een geavanceerde vorm van korreltjes voor onder de tong met o.a. bachbloesems erin maar nog vele andere natuurlijke werkbare stofjes die allen op het emotionele vlak helpen om door blokkades heen te breken. Soms op een snelle heftigere manier, soms geleidelijk en zacht, maar veelal effectief, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Vaker is het belangrijk zowel de moeder / vader als het kind (eren) gelijktijdig te behandelen om blijvend het gewenste effect te bereiken.

Voorbeelden van dergelijke emoties zijn faalangst, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens, onverwerkte trauma’s enz.

Dr. Edward Bach heeft de bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de bach bloesem enorme bekendheid verworven heeft.
 

Hoe werkt het?

Bach bloesem zowel als EMT heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.
Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld faalangst in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

EMT en Bach bloesem : 100% veilig en geen bijwerkingen

De extracten en korreltjes zijn volledig natuurlijk en kunnen dus zowel door kinderen als door volwassenen met succes worden gebruikt.
Het is totaal veilig en onschadelijk.
Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet over doseren en werken niet verslavend.
Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met ander medicatie of behandelingsvorm, zonder de werking hiervan te belemmeren, maar net te ondersteunen.

Om het onderbewustzijn te herprogrammeren werk ik met affirmaties bij de EMT en de bachdruppels.

Affirmatie: is een positieve verwoording van het doen-alsof principe (wet van bewuste creatie) welke het Goddelijke deel in onszelf; het Goddelijk Onder Bewustzijn, programmeert om uit het Machtige Universum te halen wat wij willen creëren.

Affirmeren vergroot onze aantrekkende ofwel magnetische staat naar het universum toe.
Zo wordt de beoogde doelstelling, bijv. zelfvertrouwen, sneller en blijvender bereikt.

Lotusbloem

Waarom de lotusbloemen op onze site?

Contact

Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Zelfbewustzijn ®
sinds 1979

Raadhuisstraat 3
6447 AP Merkelbeek
0031-(0)46 442 53 55
info@praktijk-natuurgeneeswijzen-zelfbewustzijn.nl