Paragnosie/ Helderziendheid Carina Dresschers en Mark de Gast


Paragnosie of te wel Helderziendheid

Door middel van onze buitenzintuiglijke waarnemingen: Heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid, helderruikendheid en helderhorendheid
én het contact met ons Hogere Zelf (Kernwezen) én onze Geestelijke Begeleiders,
zijn wij als paragnosten in staat informatie te ontvangen en deze informatie over een persoon of personen,of gebeurtenissen enz. te vertalen en te verwoorden.

Carina: "Al sinds ik een kleuter was, ben ik mij van deze bijzondere, voor mij normale, vermogens bewust.
Dit toenmalig tot schrik van mijn moeder, die dit niet wist te plaatsen als ik weer eens voorspelde wat er zou gebeuren.
Inmiddels ben ik als paragnoste professioneel bezig sinds 1979 en heb ik mij ontwikkeld tot een paragnostisch medium.

Mark: " al van jongs af aan neem ik dingen anders waar dan anderen. Met 12 jaar leerde ik deze vermogens af te sluiten, totdat ik rond mijn 45ste levensjaar tijdens de opleiding tot Energetische Natuurgeneeskundige mijn vermogens weer mocht toelaten en leerde te gebruiken.
Het paragnostische werk is zeer verantwoordelijk maar ook zeer bevredigend werk en ik vind het een voorrecht dit werk te mogen doen voor iemand".
 

Vanuit binnen en buitenland komt men naar ons toe voor een paragnostisch consult, het enigste wat wij nodig hebben is een inductor (voorwerp om contact te maken) het liefst een foto waarop we het gezicht en de ogen van de persoon waarover men informatie wilt, goed kan zien.

Het is aan te bevelen:

  • uw vragen van te voren te noteren
  • eventueel opname apparatuur zelf mee te nemen en de door ons doorgegeven informatie goed te bewaren en vaker te beluisteren.
  • uiteraard dient u van uzelf en van ieder over wie u een vraag hebt, een foto, liefst een recente pasfoto mee te nemen.

Een echte paragnost werkt zoals wij al vele jaren werken : we willen GEEN vóóraf informatie weten, dus u mag niet eerst uw verhaal vertellen, dat is voor ons "stof in het kanaal".
Wij openen onze kanaalstaat voor informatie in de vorm van beelden, woorden enz. en vertellen u zaken.
Veelal zeggen mensen: "onvoorstelbaar hoe je het allemaal weet en vertelt" of "je hebt al mijn vragen al beantwoord, voordat ik ze gesteld heb"

Dat is nu precies wat er gebeuren moet in een goed paragnostisch consult.