Aarden en afsluitenmethode door Mark de Gast


Het aarden en afsluiten ontwikkeld volgens "de Carina Dresschers methode"; zorgt voor een betere afscherming in het dagelijkse leven.

Als therapeut ben ik, Mark, inmiddels door deze methode dagelijks zelf toe te passen en dagelijks in mijn praktijk mensen dit te leren, hier meester in.

Aarden en afsluiten is zéér geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor negatieven invloeden van buiten af.
Deze makkelijk te leren methode is van groot belang voor iedereen die veel met (hulpvragende / zieke) mensen werkt om goed bij zichzelf te blijven en overgenomen energie af te voeren en hier vrij van te worden.

Super sensitieve kinderen en nieuwe tijdskinderen leer ik deze methode ook van ongeveer de leeftijd van 6 jaar, kinderen vinden het prachtig!

Deze methode heeft Carina rechtstreeks van Haar geestelijke Begeleiders geleerd gekregen in 1995 en niet alleen alle door ons opgeleide genezers en therapeuten hebben baat bij aarden en afsluiten, maar ook talloze patiënten en cliënten, van huisvrouw tot tandarts, van onderwijzeres tot voetreflexoloog enz.

In gemiddeld 3 tot 5 consulten van ongeveer 3/4 uur per keer, wordt deze methode u geleerd om deze zelf thuis te oefenen en uiteindelijk iedere morgen in 7 in en uit ademhalingen, toe te passen.
U zult verbaasd staan over de positieve effecten ervan.

Opmerkelijke bijzonderheid: deze methode is ook zéér succesvol gebleken bij hyperventilatie en agorafobie (straatvrees).

 

Het aarden, positief openen en positief afsluiten levert u het volgende op:

  • harmonie tussen lichaam en geest
  • harmonie tussen aarde en kosmische energie instroom
  • in staat zijn bij jezelf te komen en te blijven
  • negatieve energie van welke aard ook buiten jezelf te houden
  • als negatieve energie binnenkomt, automatische afvoer naar de aarde toe

Lotusbloem

Waarom de lotusbloemen op onze site?

Contact

Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Zelfbewustzijn ®
sinds 1979

Raadhuisstraat 3
6447 AP Merkelbeek
0031-(0)46 442 53 55
info@praktijk-natuurgeneeswijzen-zelfbewustzijn.nl