Anti rook hypnose therapie door Carina Dresschers of Mark de Gast


Als ervaren hypnotherapeute werk ik Carina,sinds 1980 met hypnose, eerst met de klassieke hypnotherapie, maar inmiddels met de Ericksoniaanse hypnotherapie methode. In de loop van de jaren heb ik een geheel eigen, unieke en zeer succesvolle formule ontwikkeld.
Sinds 2012 werkt ook Mark met anti-rook therapie via hypnose en deze formule.
Onze aanpak blijkt uiterst succesvol!


Hypnotherapie gekoppeld aan NLP (neuro- linguïstisch -programmeren) is een perfecte combinatie om een rookverslaving snel en blijvend te behandelen.
Deze door mij intensief beproefde aanpak zorgt ervoor ,dat indien iemand wil stoppen met roken, perfect te behandelen is.
Een roker die geplaagd wordt door verslavingsimpulsen en als hij wil stoppen; met ontwenningsverschijnselen, of iemand die gestopt was en toch weer is gaan roken en al uit ervaring weet dit gevecht toch te verliezen, is prima voorgoed te genezen van zijn rookverslaving.


Meestal is één 1 sessie van ongeveer 75-90 minuten voldoende om het onderbewustzijn te bevrijden van het negatieve rookprogramme en is de rookverslaving volledig verdwenen.

Hoe werkt dat?
Niemand wordt geboren met een sigaret of nicotine verslaving, in bijna alle gevallen is iemand gaan roken "om erbij te horen"dus vaak als bijv. tiener enz.
Dit rookgedrag wordt een programma in het onderbewustzijn en uiteindelijk geeft het onderbewustzijn keurig de signalen af : "steek je nog een sigaret op " want AL onze gewoontes worden beheerd door ons onderbewustzijn en ons emotionele brein (z.g.n. breinroutes of neurale sporen).

Als aan deze gewoonten, in dit geval roken, dan ook nog andere associaties worden gekoppeld, zoals : rust, pauze, ontspanning, uitgaan, computeren, na het eten, autorijden of wat dan ook, is de verslaving een feit.

D.m.v. trance en lichte hypnose wordt het negatieve ongewenste rookprogramma vernietigd op het niveau van het onderbewustzijn.
In de plaats daarvoor worden goede gewenste gewoonten geprogrammeerd, dit uiteraard volgens wens van de cliënt.

Het bijzondere van anti rook hypnose is dat niet alleen de successcore bijzonder hoog is, maar ook de terugval zeer laag en dat men het verbazingwekkend makkelijk vind om na de hypnose niet meer te roken.

Daarbij treden er geen compensatie verschijnselen op zoals: meer eten of gaan snoepen of d.g. wat ook van groot belang is.
Men wil immers niet het ene probleem voor het andere inleveren, nietwaar?

In 87 van 100% succes verzekerd en dit al 38 jaar!

LET OP:een rookverslaving is de enigste verslaving die meestal niet op achterliggende traumatische oorzaken is terug te voeren en derhalve de enigste verslaving die meteen en zonder negatieve bijverschijnselen te behandelen is.
Bij alle andere verslavingen dient meestal eerst de onderliggende oorzaak van het ontstaan van de verslaving onderkend en aangepakt te worden, alvorens men de verslaving kan bestrijden.

Lotusbloem

Waarom de lotusbloemen op onze site?

Contact

Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Zelfbewustzijn ®
sinds 1979

Raadhuisstraat 3
6447 AP Merkelbeek
0031-(0)46 442 53 55
info@praktijk-natuurgeneeswijzen-zelfbewustzijn.nl